Toni Perales

Em dic Toni Perales i els meus estudis son d'informàtica de Gestió. En el dia d’avui em dedico al Networking. El Networking consisteix en crear una xarxa de contactes, de conèixer persones i saber que poden fer aquestes persones per altres.

Networking no deixa de ser una connexió. Uns que tenen necessitats i altres que poden resoldre-les.

Primàries Terrassa es una oportunitat per fer alguna cosa per la ciutat. I que l'inici som tots nosaltres. Hi ha una frase que m’agrada molt que va dir Guardiola i que es de Martí Pol que diu així: "Tot esta per fer i tot es possible" I només serem nosaltres qui ho pot dur a terme.

Em pregunten que puc aportar: No em considero una persona amb molta oratòria, però si una persona d’acció. I el que puc aportar es coneixement i experiència en resoldre conflictes, trobar solucions a situacions que es presenten, trobar punts de millora, si hi son, i buscar els mitjans per dur-ho a terme. La meva especialitat, entre d’altres, es millorar la mobilitat: disposició de carrers, transport públic, transports alternatius, mobilitat elèctrica, etc.

Si creieu que Terrassa te molt a millorar amb la seva mobilitat, transport, etc. Sóc un dels vostres candidats.

Hi ha una cosa que no m’agrada dels polítics quan els veig parlar. És que parlen molt i no acaben dient res. I em fa molta ràbia. Així que el que tenia que dir ja esta dit i a la vostra disposició.

I si creieu que Terrassa necessita persones d’acció, escolliu-me com a candidat i aquí em teniu.

Gracies.

Deixa un comentari