Com votarem el 2F?

Col•legis electorals

Hi haurà dos col•legis electorals. Un situat al local de l’ANC (C/ Nord, 104) i l’altre a l’Ateneu Terrassenc (Passeig del Vapor Gran. Passatge B, 39). Trobareu dues meses a cada col•legi.

 

Cens

El cens electoral estarà format per totes aquelles persones que s’hagin inscrit com a votants al Registre d’Electors. Les inscripcions seran possibles fins al mateix dia de les votacions. El cens serà universal, per tant, podeu triar indistintament el col•legi que us sigui més pràctic.

 

Com votar?

Es pot votar de dues maneres:

  • Presencialment: assistint al col•legi electoral triat i presentant el Document d’Identitat i, en el seu cas, el volant d’empadronament si l’adreça del DI no és de Terrassa.
  • Telemàticament: caldrà que prèviament t’hagis validat. Has de fer-ho al local de l’ANC, els dimarts, dimecres o dijous de 6 a 8 o en algun dels actes que es faran al llarg de la setmana. Rebràs instruccions de com efectuar el vot.

Heu de tenir present que el nostre reglament estableix que per assegurar la paritat de sexes, la llista es confeccionarà segons el sistema de cremallera. Fora convenient que a l’hora de votar ho tingueu present.

 

Quants candidats hauré de triar?

Pots consultar la llista de candidats i candidates i la informació sobre ells a https://primariesterrassa.cat i a https://primariescatalunya.cat .

Al col•legi electoral trobaràs la llista amb els 14 noms. N’hauràs de triar un màxim de nou, aquells que consideris més adequats per representar la candidatura a les eleccions del 26 de maig.

 

Horaris

Les taules s’obriran a les 10 del matí i es tancaran a les 8 del vespre. La votació telemàtica es podrà fer dins del mateix horari.

 

Recompte i comunicació de resultats

Calculem que entre les 9 i les 10 del vespre podrem comunicar els vots obtinguts per cada candidat i candidata. A aquella hora, està previst convocar una roda de premsa i un petit acte per fer públics els resultats. Hi esteu tots convidats.

Deixa un comentari