Fina Garcia

Benvolgudes electores i electors de Primàries Terrassa em vull presentar:

El meu nom és Fina Garcia Tobella, dona que en aquests moments compto 54 anys. Terrassenca de naixement i ascendència materna, i sabadellenca per la paterna. Sóc la filla gran de sis germans i em vaig emancipar molt jove per fundar la meva pròpia família, a dia d’avui compto amb la meva parella de sempre, amb un fill, la seva parella i un net.

Per estudis sóc diplomada en Magisteri i en Relacions Laborals. De professió graduada social amb més de vint anys d’experiència, emprenedora en empresa familiar dedicada a oferir serveis de gestió i assessorament legal a empreses i particulars. Altres tasques que he realitzat anteriorment en el passat han estat relacionades amb la docència primer o la producció de software de gestió per ordinadors personals, en segon lloc. Apassionada per la adquisició de nous coneixements, he realitzat incomptables cursos, cursets i seminaris de multitud de matèries, disciplines i àrees diferents.

Avui em dirigeixo a vosaltres per què les circumstancies politiques i socials que hem viscut en els darrers mesos i anys m’han portat a la convicció de que cal un canvi profund en la forma de governar i fer política en el nostre país. I això m’ha abocat a presentar-me com a candidata d’aquest procés de primàries obertes.

Els meus principis i valors són:

  • de profundes conviccions democràtiques i republicanes. En els darrers temps hem vist amb incredulitat com a l’estat on habitem s’ha saltat totes les línies vermelles de la democràcia i el respecte dels drets de les persones, especialment en els fets de l’1 d’octubre que molts varem viure en primera persona. Això m’ha obert els ulls, m’ha interpel·lat a implicar-me en l’activisme més compromès i participar en diverses organitzacions independentistes i ara a Primàries Catalunya. Especialment a partir de l’octubre de 2017 he aprofundit en temes com l’assemblearisme, la no-violència, el procés constituent, el feminisme, les formes de democràcia, la participació ciutadana, el republicanisme, ... temes, haig de ser sincera, que abans d’aquella data no m’havien preocupat especialment.
  • de defensa dels drets humans i civils. Crec en la llibertat i dignitat de l’individu i en el respecte a les persones. Crec que totes les persones són iguals en drets i deures, sense distinció de raça, color, sexe, llengua, religió, opinió política o de qualsevol altra mena, origen nacional o social, fortuna, naixement o altra condició. I crec que tots tenim dret a ser protegits contra qualsevol discriminació o vulneració de les nostres llibertats.

Estic convençuda que la proposta de primàries terrassa és l’eina que millor pot ajudar a aconseguir el propòsit d’aplicar la democràcia participativa a la governança del municipi.

Com a conciutadana vostra m’ofereixo a formar part a la llista de candidats per ocupar les regidories de l’Ajuntament de Terrassa, sincerament en el lloc que vosaltres (el conjunt de persones electores de primàries terrassa) cregueu que millor us puc fer servei, i si penseu que sóc l’adequada per encapçalar-la ho assumiré comptant amb vosaltres com a respatller.

Deixa un comentari